HaagseTopsport.nl WK Hockey Fotoboek

WC14logoXL_CMYK

Het WK Hockey is het grootste sportevenement dat Den Haag tot nu toe heeft mogen organiseren. Het mondiale toernooi  werd  van 31 mei tot 15 juni 2014 gespeeld in het Kyocera stadion. Maar ook buiten het ADO-stadion werden volop activiteiten georganiseerd rondom het WK Hockey.

Eyecatcher was het Haags Hockey Plein. ‘t Plein in hartje Den Haag werd omgetoverd tot the place to be als het gaat om het WK hockey  met een groot scherm, podium, evenemententent en een speelveld. Iedere dag werden er meerdere activiteiten georganiseerd van clinics voor de jeugd tot jazz optredens en van streethockeytoernooi tot netwerkevents. Alle wedstrijden werden live uitgezonden en zeker bij de Nederlands dames en heren vulde het plein zich met oranjefans.

IMG_7090

Maar niet alleen in de stad draaide het om hockey, er werden in de wijde omgeving allerlei Side Events georganiseerd. Bij hockey verenigingen werden (jeugd)toernooien en clinics met spelers uit de topklasse georganiseerd. Ook werden de prestigeuze WK Masters (+40) in Rotterdam en WK Grand Masters (+60) bij Klein Zwitersland in Den Haag gespeeld met deelnemers van over de hele wereld. Maar ook alternatieve toernooien zoals het NK Beachhockey in Scheveningen en het NK Hockeygolf op de Rijswijkse Golf Club mochten niet ontbreken in Hockeystad Den Haag.

IMG_0829

Met een grote ploeg fotografen van HaagseTopsport.nl hebben wij getracht alle evenementen vast te leggen. Ook ReadySetPhoto heeft hier zijn steentje aan bijgedragen door bijna dagelijks Den Haag door te reizen en activiteiten op de gevoelige plaat vast te leggen.

Het resultaat is het HaagseTopsport.nl WK Hockey Fotoboek worden. Dit 100 pagina’s tellende boek zal de passie, sfeer en emotie van Hockeystad Den Haag uitstralen die het heeft verdiend. Want een (hockey)feest was het zeker!

Op 9 juli is het boek officieel gepresenteerd in het Kyocera Stadion en is  sindsdien te bestellen via www.wkhockeyfotoboek.nl/

HaagseTopsport.nl Logo