Partners


RW Haarlem logo

Rob Vreenegoor en zijn team staan klaar om alle lopers uit de regio te adviseren bij de aanschaf van hardloopschoenen, wandelschoenen, hardloopkleding, hartslagmeters etc. Enthousiasme en passie voor de loopsport merk je direct in het contact en de persoonlijke benadering bij een bezoek aan Runnersworld Haarlem. Alle bekende merken schoenen zijn opgenomen in het assortiment: o.a. Asics, Brooks, Adidas, Saucony, Mizuno, New Balance en Nike. Ook voor wat betreft kleding is er een groot assortiment in gerenomeerde merken als Falke, Nike, Gore, Asics, Adidas, Brooks, Pearl Izumi en Odlo. Kortom alles voor onze lopers!

RW Haarlem winkel


 

HaagseTopsport.nl Logo

Haagse Topsport is een particulier initiatief en houdt zich bezig met de (top)sport in Den Haag en omstreken. De verschillende medewerkers gaan vooral in het (sport)weekend op stap om de lokale sport op de voet volgen. Naast geschreven artikelen houdt de website de bezoekers ook op de hoogte via actiefoto’s en videoreportages.


 

Def Running Matters logo jpeg 05 11 2013 web groot

Running Matters is een organisator van hardloopwedstrijden in de regio Amsterdam. Uitgangspunten zijn gezelligheid, spontaniteit en originaliteit. Met evenementen zoals de (2 daagse) Vondelparkloop en Westerparkloop,  fun runs zoals de Serious Santa Run, MoRun (Movember) en kleinschalige Pop-up Runs door heel Amsterdam, weten zij (samen met hun partners) van elke locatie een bijzondere hardloop evenement te maken.