20120424 Den Haag - IMG_8412 - ReadySetPhoto

Over

ReadySetPhoto is opgericht vanuit twee grote passies van Daniel Andriessen: Sport en fotografie. In beide disciplines komen toewijding, beleving en passie nadrukkelijk voor en dat is dan ook de reden dat deze twee activiteiten goed bij elkaar passen. Sportfotografie zal het grootste deel van de activiteiten beslaan, gevolgd door product- en stadsfotografie. Meer hierover is te vinden onder Activiteiten.

Er wordt hoofdzakelijk gewerkt in Noord- en Zuid-Holland, maar daarbuiten is uiteraard ook mogelijk.

ReadySetPhoto heeft middels haar activiteiten al meerdere publicaties op haar naam staan, waaronder het Haags Nieuwsblad en AD Zoetermeer.

Copyright

Op alle beelden berust copyright. Niets mag, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch, vermenigvuldigd worden. Het zonder toestemming kopiƫren, reproduceren, (her)publiceren, downloaden en/of dupliceren van inhoud van deze website is niet toegestaan. Gebruik van beeldmateriaal zonder schriftelijke toestemming van ReadySetPhoto is niet toegestaan.

Op alle rechtsbetrekkingen van ReadySetPhoto zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. De Algemene Voorwaarden zijn via de volgende link te verkrijgen: DuPho_Algemene_voorwaarden_augustus_2016. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van de wederpartij wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Let op: wij verhandelen uitsluitend beeldrecht, geen portretrecht, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven of overeengekomen is.

Fotografen hebben op grond van art. 25 van de auteurswet recht op naamsvermelding. Voor ieder gebruik is toestemming vereist, en bij ieder gebruik is naamsvermelding verplicht.

No reproduction without creditline.

ReadySetPhoto staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag, onder KvK-nummer: 59146680