20130519 North Sea Regatta - IMG_4243 - ReadySetPhoto

Activiteiten

Sportfotografie
Echte sporters zijn toegewijd, hebben respect voor het spel en hebben een onovertroffen passie voor hun sport. Of het nu gaat om American Football, Snooker, Volleybal, Voetbal, Hockey etc., in iedere sport kan je na verloop van tijd de échte sporters er zo uitpikken.

Fotografie is bij uitstek een geschikt medium om dit soort gebeurtenissen vast te leggen. Een doelpunt of overwinning vieren, met teleurstelling omgaan of een heel klein en intiem moment van geluk beleven, iedereen doet dat anders. Door dit vast te leggen, wordt niet alleen de gebeurtenis vastgelegd maar ook het karakter van de sporter. Een uniek moment dat je net even moet zien vast te leggen, dan ontstaat er een chemie die middels het motto: Passion makes perfection, zorgt voor de perfecte foto.

Productfotografie is een tak van sport waar eenzelfde passie terug te vinden is. Niet in het spel of in de beleving, maar in de toewijding  van iemands ambacht. Een ondernemer die een fantastisch product heeft bedacht, een bakker die iedere ochtend weer geniet van de geur van versgebakken brood of een medisch specialist die met zijn kennis en inzet voor zijn vak mensen op een persoonlijke wijze kan helpen.

Producten zijn niet altijd dingen die je kunt vastpakken, kennis die iemand bezit en daarmee diensten kan leveren is (volgens de overheid) ook een product. Dus dat betekent dat productfotografie in de breedste zin van het woord moet worden bekeken:

Stadsfotografie is een relatief nieuw werkveld waarin nog veel ontwikkeling zit. Een stad of dorp is een plek waar men samenkomt, kennis uitwisselt en onderneemt. De interactie die er plaatsvindt op straat is uniek voor elke stad en de architectuur speelt daar een belangrijke rol in.  Het begrijpen van het stadskarakter en dat weten vast te leggen, is een bijzondere en uitdagende opdracht.